Verkiezing De Meest Toegankelijke Gemeente van Nederland | Zo doet u mee

Gemeente Rijswijk • 10m
Scroll

De verkiezing de Meest Toegankelijke Gemeente van Nederland is begonnen. 

 

Omdat iedereen mee moet kunnen doen in Nederland, doen alle gemeenten mee aan deze verkiezing. U kunt de gemeente Rijswijk tot en met 30 juni beoordelen op haar toegankelijkheid.

 

 

Waarom deze verkiezing?

Wij willen dat iedereen mee kan doen in onze gemeente. De verkiezing geeft ons inzicht in hoe inwoners de toegankelijkheid van Rijswijk ervaren. We horen graag wat er goed gaat, maar ook wat er beter kan. Door de gemeente te beoordelen op het gebied van toegankelijkheid, krijgen wij concrete handvatten om mee aan de slag te gaan. 

 

Help ons Rijswijk toegankelijker te maken

Gemeente Rijswijk vraagt zoveel mogelijk mensen om de gemeente te beoordelen. Dat helpt de gemeente om de Rijswijk nóg toegankelijker te maken. Woont u in Rijswijk of komt u hier vaak? Dan horen wij graag hoe u de toegankelijkheid van de gemeente ervaart. 

 

Zo doet u mee

Het beoordelen van de gemeente gebeurt via een formulier. Deze kunt u invullen op de website Rijswijk - verkiezing Meest Toegankelijke Gemeente van Nederland (link is extern). U kunt het formulier ook schriftelijk invullen. U kunt het formulier ophalen bij de gastheren in het Huis van de stad Rijswijk (Generaal Spoorlaan 2, 2283GM Rijswijk).

U kunt de gemeente beoordelen tot en met 30 juni 2024.

 

Klankbordgroep Toegankelijkheid

Wilt u het hele jaar meedenken over de toegankelijkheid van Rijswijk? Meld u dan aan voor de Klankbordgroep Toegankelijkheid. 

Kijk voor meer informatie op www.rijswijk.nl/denk-en-doe-mee.

 

Wil je ervaren discriminatie (anoniem) melden? 
Dat kan via Discriminatie.nl

 

Doe mee
Wij streven naar een gemeente waarin iedereen zichzelf mag en kan zijn. Doe mee en zet je in voor een veilige en inclusieve stad waarin discriminatie en uitsluiting geen kans krijgt.
Doe mee
Ervaar jij zelf ook discriminatie of zie je het in je omgeving gebeuren? Melden helpt!
Discriminatie melden