Succesverhaal
3 min

Ontmoeten & Beleven Club voor kinderen met én zonder een beperking

Vanaf 17 maart kan elk kind, ongeacht mentale of fysieke beperking, elke vrijdagmiddag na school komen spelen bij Don Bosco.
Vanaf 17 maart kan elk kind, ongeacht mentale of fysieke beperking, elke vrijdagmiddag na school komen spelen bij Don Bosco.

 Kinderen met een beperking welkom bij Don Bosco

Don Bosco Rijswijk is een jeugdcentrum voor kinderen en jongeren uit Rijswijk, Den Haag en ver daarbuiten. Vanaf 17 maart kan elk kind, ongeacht mentale of fysieke beperking, elke vrijdagmiddag na school komen spelen. Met iedere week een ander thema wordt er gesport, gekookt, geknutseld en gedanst. Kinderen die moeite hebben met praten, bewegen, een beetje druk zijn of op een andere manier speciaal zijn, mogen bij Don Bosco gewoon meedoen. De vakkrachten en vrijwilligers zijn ervaren in het werken met de speciale doelgroep en zullen zich inzetten om elk kind welkom te laten voelen.

De vrijdagmiddag begint om 15:30 uur en eindigt om 17:00 uur. Deelname is gratis en vooraf aanmelden is niet nodig. We spelen veel buiten, dus het is verstandig oude kleding en schoenen te dragen. Heb je vooraf vragen of twijfels? Mail dan martijn@donboscorijswijk.nl voor meer informatie. Speciaal voor iedereen die Don Bosco nog niet kent wordt de familiemiddag georganiseerd op woensdag 26 april. Hiervoor meld je je aan met een mailtje.

Na eerdere succesvolle activiteiten voor vluchtelingen, jongeren en eenzame ouderen richt Don Bosco Rijswijk zich nu op een nieuwe doelgroep: kinderen met een beperking. Omdat Don Bosco gelooft dat onderlinge verschillen niet uit maken als je samen speelt, focust het project zich op het samen brengen van kinderen met en zonder beperking. Door samen tijd door te brengen leer je van elkaar en worden verschillen onzichtbaar.

Lees alles over de andere activiteiten van Don Bosco Rijswijk op www.donboscorijswijk.nl of via de sociale media kanalen: @donboscorijswijk

Speciaal voor iedereen die Don Bosco nog niet kent wordt de familiemiddag georganiseerd op woensdag 26 april.  Deelname is gratis en iedereen is welkom voor meer informatie!

 

Contact & locatie

  • Marlies Cuppen (leidinggevende)
  • Email: marlies@donboscorijswijk.nl
  • Telefoon: 070- 3 36 70 70
  • Locatie: Julialaantje 26, 2283 TB Rijswijk

 

0&B Rijswijk

 

 

Praat mee op social media met #rijswijkinclusief
"Door samen tijd door te brengen leer je van elkaar en worden verschillen onzichtbaar."

Onze partners maken ons werk mogelijk